Novi Sad
19.09.2013.
12:18 > 12:39
Gradonačelnik Miloš Vučević očekuje da će konačno imenovanje načelnika novosadske policije uticati na pobošanje bezbednosti u gradu.
  • Osoba M

    20.09.2013 08:08
    "Imenovanje načelnika policije će poboljšati bezbednost u Novom Sadu", gospodin nacelnik je do sada bio VD nacelnika. Fakticki nista se nece primetiti. Pravo pitanje je kad cemo dobiti 300+ potrebnih policajaca?
  • gradjanin F

    20.09.2013 06:27
    konkretno
    Moze li iko da objasni kako ce to imenovanje nacelnika da doprinese bezbednosti u gradu? Ali konkretno, bez uopstenih fraza? Narocito kad je isti covek I do sad bio v.d. nacelnik. Eto, ako neko zna bar jednu konkretnu stvar da kaze o ovome, bio bih zahvalan...
  • Bankar

    19.09.2013 19:41
    Opet ZAKON
    Ovaj vam je isti covek na istom mestu. Dali ce kao nacelnik bolje raditi nego je radio kao V.D. Ako do sada nije radio zbog imena funkcije, za cega je primao placu.
    Samo prepisite zakone koji su se primenjivali 60-ih do 80-e god. u Titovoj Yugi u oblasti Skolstva, obrazovanja, kulture, porodice, policije,.....
  • 19.09.2013 17:31
    samo vas gledam
    Bice bolje neko vice , na papiru mrtvo slovo.Huligani su se vec uplasili.Kupite policajcima dobre cizme osim dobrih kola.Neka prosetaju malo.Ionako ove u kolima zovu prasinari.Pre vozikanja da izlize djonove po kvartovima.Znaci drugovi pozornici vratite se na radna mesta.(izbegavajte kafane i kafice).I nemojte da se bavite nezakonitim radnjama.
  • Измена закона

    19.09.2013 16:28
    Лошег момка са пиштољем може да заустави само добар момак са пиштољем!
  • to

    19.09.2013 16:21
    Ovo je prvi korak ka konačnom obračunu sa kriminalom i maloletničkom delikvencijom.Sad moraju sve strukture da se ujedine (grad,Pokrajina,Republika,policija,tužilaštvo,sudovi i naravno,mi, građani ) i tek onda možemo očekivati pozitivno rešenje ovog problema.Za ovo šta se dešava,svi gore pomenuti su po malo odgovorni i nepravedno je samo jednog kriviti.
  • 19.09.2013 16:19
    "Naš gradonačelnik uvek primeti kako prethodna vlast NIJE nešto uradila, a on to sada jeste... A kad on NIJE, onda su ovi prethodni krivi što oni nisu ranije!"


    Baš tako su radili i ti (vi?) pre njega. Šta je tu čudno? Da znaju da sviraju bili bi u filharmoniji, da znaju da zidaju bili bi na građevini, al pošto znaju da lažu i vrdaju odabrali su da budu političari.
  • C

    19.09.2013 15:22
    @izmena zakona
    PROTIV!
    Totalna zabrana nosenja i posedovanja vatrenog oruzja (samo sluzbena lica na duznosti smeju da nose), nosenje v.o. krivicno delo za 15g zatvora, a izmena krivicnog zakona i povratak smrtne kazne. DOSTA sa "reformom pravosudja"!
    Pa da vidimo onda...
  • Измена закона

    19.09.2013 14:25
    Људи морамо да се организујемо и тражимо измену закона о оружју и муницији тако да имамо право да га употребимо ако нам је неко са задњим намерама противправно ушао у стан, чиме нарушава спокојтво наше породице и угрожава нашу безбедност и имовину. И друго да се дозволи лицима која имају легално оружје да га носе са собом за самоодбрану (Томе и служи, зар не?!) Као пре 1998.

    Позивам да се организујемо и потписујемо петицију за измену закона. Ко је за?
  • toma

    19.09.2013 13:08
    konačno i načelnik, ali...
    da li mislite da će uz sve uvažavanje g.Krstić moći da reši nasilnička ponašanja i nevaspitanje poneseno iz kuće za veliki broj, posebno mladjih gradjana? Ma dok su zakoni ovakvi nakaradni i dok štite nasilnike, lopove i lažove (što veći to bolje po njih) a pošteni narod treba da se pred njima suzdržava, ponižava i pokorava, nema narodu pomoći, a ni Gradu i imovini. A o broju policajaca se može razgovarati, ali ne da ih na ulicama nema in da ih vidjamo samo dok idu na i sa posla! Na svakom uglu bi ih trebalo videti!!! A mi vidjamo samo kada se treba neki vozač ili pešak "uloviti" i naplatiti mu kaznu i izgleda samo za to služe policajci na ulicama Novog Sada.
  • mmk

    19.09.2013 13:04
    Naš gradonačelnik uvek primeti kako prethodna vlast NIJE nešto uradila, a on to sada jeste... A kad on NIJE, onda su ovi prethodni krivi što oni nisu ranije! On bi hteo da poraste što više, a inače smatra da je Rodni bio "mali" i da ga je on već sad prerastao. E, a sad dosta ručkanja u vrtiću, vreme je da se radi. Zajedno sa načelnikom policije napraviti konkretne planove kako da grad učinimo što bezbednijim i svi da se uključimo u to!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna